Sve-jedno

Predstavljanje rezidencijalnih projekta udruge Domino: 29.6.2015. | 18:00 |

Zrinka Lukčec Kiko

40kn redovna cijena
20 kn cijena s popustom za studente, umirovljenike te članove udruga DOMINO, UPUH, UPPU "PULS" i KULTURNI POKAZ
20 kn cijena s popustom za članove HIPP-a (polaznici plesnih tečajeva ZPC) X

SVE - JEDNO je multimedijski performans koji se odvija na granici kazališta, performansa, instalacije i videa. Bavi se istraživanjem ljudske tjelesnosti uz video, zvučne komponente i žive izvedbe, negdje na putanji između odašiljatelja i primatelja. Što se događa kada SVE preuzme ulogu i kvalitete odašiljatelja, a JEDNO ulogu i kvalitete primatelja, te kakva je promjena moguća mijenjanjem njihovih pozicija?


Koncept i izvedba: Zrinka Lukčec Kiko
Dramaturška podrška: Katarina Pejović
Oblikovanje rasvjete: Saša Bogojević
Oblikovanje videa: Majda Džanić Bogojević
Realizirano u suradnji: Zagrebački plesni centar, Plesni centar TALA, Eks scena, Studio za suvremeni ples, Mreža izvedbenih umjetnosti


Zrinka Lukčec Kiko samostalna je plesna umjetnica, dugogodišnja članica Zagrebačkog plesnog ansambla. Surađivala je sa mnogim domaćim i stranim pedagozima i koreografima: Juan Carlos Garcia, Kilina Cremona, Katja Šimunić, Martin Sonderkamp, Bebeto Cidra, Emilio Gutierrez, Ksenija Zec , Aleksej Taran, Alexis Eupirre, Snježana Abramović Milković, Bo Madvig, Ted Stopfer, Laura Aris Alvarez, Natalija Manojlović, Renata Carola Gatica. Dobitnica je Nagrade hrvatskog glumišta za umjetničko ostvarenje u predstavama.