J A T O U T I L E / E K S B A U H A U S 1

17.5.2014. | 20:00 h

Martina Granić & EKS BAUHAUS

40 kn redovna cijena
30 kn s popustom (studenti, umirovljenici, polaznici tečajeva Zagrebačkog plesnog centra, članovi udruga DOMINO, UPUH i UPPU puls)
20 kn cijena ulaznica u pretprodaji do 16.5., u uredu Zagrebačkog plesnog centra (Ilica 10) radnim danom od 10-16 h (uz prethodnu najavu dolaska i rezervaciju na 01/4833 083).

Rezervacije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. X

Izvedba je nastala kao dio istraživanja nastavnog sistema škole Bauhaus u sklopu projekta EKS BAUHAUS kojeg  autorski tim prevodi  i sagledava iz današnje pozicije umjetnika, studenata, institucionalne podrške i tržišta. JATO UTILE otvara dijalog; na koji način neka od načela primijeniti u sustave kojima smo okruženi danas te što bi doprinos njihove ideologije i principa u navedenim zajednicama proizveo. Serija radova koji će nastati tijekom 2014. godine kao dio navedenog istraživanja bit će izvedena/ili izložena u sklopu izložbe Bauhaus i projekta BAUNET 2015. godine u Muzeju za suvremenu umjetnost.


Koreografija i koncept: Martina Granić
Autorski tim EKS BAUHAUS:
Nino Bokan, Dora Đurkesac, Martina Granić, Karla Paliska, Vesna Rohaček, Irena Tomašić
Izvode:
Nino Bokan, Martina Granić, Lana Hosni, Andreja Jandrić, Katarina Rilović, Vesna Roaček, Sara Škrobe, Irena Tomašić
Fotografija:
Iva Korenčić Čabo
Produkcija:
ekscena
U suradnji s:
Hrvatski institut za pokret i ples (HIPP) kroz rezidencijalni program Zagrebačkog plesnog centra 2014, MSU, Studij dizajna AF, POU Zagreb
Projekt je podržan sredstvima Ureda za kulturu grada Zagreba
Sponzor: BAUHAUS