Produkcija tečajeva i radionica Zagrebačkog plesnog centra

8.3.2014. | 12:00 | dječji tečajevi 8.3.2014. | 20:00 | tečajevi i radionice za odrasle Pridružite nam se ove subote 8. ožujka na kratkim plesnim izvedbama koje će polaznici tečajeva plesa i radionica Zagrebačkog plesnog centra izvesti pred zagrebačkom publikom i pokazati joj svoje plesno umijeće u rasponu od klasičnog baleta, suvremenog plesa i jazz dancea pa sve do fizičkog teatra.

Radionica Fizičkog teatra koja djeluje pri Zagrebačkom plesnom centru pod vodstvom koreografa i kazališnog pedagoga Žaka Valente predstavit će se izvedbom 30-minutnog performansa pod nazivom "Ja sam...................."
U ovoj kratkoj mimografiji svaki izvođač se nadovezuje na zadani početak rečenice kako govorom tako i tijelom i pokretom pri čemu se teme i slike koje se materijaliziraju pred gledateljima isprepliću od realnih do nadrealnih, a poneki asocijativni nizovi inicirani od početne slike odlaze u iščašenu suludu i zabavnu halucinaciju.

Ideja: Žak Valenta // Izvedba i improvizacija: Josipa Bubaš, Sandra Huskić, Vesna Mačković,Ana Marija Vukotić, Emina Horvat, Žak Valenta

Pozivamo sve prijatelje plesa, djecu, mlade, starije i ostale ljubitelje plesa da nam se pridruže i pljeskom ohrabre naše 'tečajce' od kojih neki nastupaju i prvi put.
Cijena ulaznice je 20 kn.
Radujemo se Vašem dolasku!