Ništa nije krivo

05. 06. 2012. | 10:00 h | za DV Različak
Ideja: Aleksandra Mišić
Koncept i koreografija: Aleksandra Mišić, Ognjen Vučinić
Oblikovanje svjetla: Duško Richtermoc
Izvršni producent: Želimir Čabraja
Plesači: Iva Richtermoc, Andrea Solomun, Ivana Kranjčec, Sara Ipša, Anis Habibović, Anteo Ukušić
Produkcija: Hrvatski institut za pokret i ples/Zagrebački plesni centar, plesna kompanija MASA


... Kada smo mali, što god napravili, ništa nije krivo....plesno putovanje koje nas vraća u djetinjstvo... ali i natrag u stvarnost...
 
Nas šest i jedna lutka krećemo na putovanje na mjesto gdje ništa nije krivo, želiš li i ti poći s nama?
 
Proizašla kroz pilot projekt, Hrvatskog instituta za pokret i ples i plesne kompanije Masa, predstava „Ništa nije krivo“ namijenjena je djeci, uzrasta 5 godina i više, a primjerena za odrasle.
Projekt je započeo iz želje da mladim plesačima na početku karijere pružimo iskustvo rada u profesionalnim uvjetima
U ovoj predstavi sudjeluje 6 mladih plesača (Iva Richtermoc, Andrea Solomun, Ivana Kranjčec, Sara Ipša, Anis Habibović, Anteo Ukušić) koji su odabrani audicijom na koju se prijavilo 50 ambicioznih i talentiranih mladih umjetnika. Svi se oni nadaju jednog dana biti dio   čarobne, ali ipak vrlo zahtjevne plesne profesije.
 
Predstava je nastala u koprodukciji Hrvatskog instituta za pokret i ples/Zagrebačkog plesnog centra i plesne kompanije Masa, ideja: Aleksandra Mišić, koncept i koreografija: Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić, oblikovanje svjetla: Duško Rihtermoc, izvršni producent: Želimir Čabraja.
 
Pozivamo Vas u Zagrebački plesni centar,  da svojim dolaskom i pljeskom nagradite i ohrabrite mlade, talentirane plesače.
 
Očekujemo Vas…
 
Informacije i rezervacija ulaznica: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 01/4833-083.

Foto: Ivana Kranjčec" width="560" height="315" frameborder="0">
embed video plugin powered by Union Development