City to City Cabaret

citytocity_logo18.11.2010. | 20:00 h

City to City Cabaret jedinstveni je međunarodni projekt koji cabaret formu koristi kako bi predstavio razne oblike suvremnog plesa na posve novi način i u novom svjetlu, a publiku pozivamo da zapleše uz glazbu sastava Tom & the Twisters. Za izniman ugođaj pobrinut će se Emil Matešić – umjetnik koji uvijek iznenadi! Kratke koreografije izvest će brojni umjetnici iz Grčke, Bugarske, Velike Britanije i Hrvatske.

Zadovoljstvo nam je najaviti Mašu Kolar koja će izvesti koreografiju "Carmen" Stephana Thossa uz glazbu Georgesa Bizeta, te plesni par Josipu Kolegu i Ramona Nou Caraballa, koji će izvesti kubansku salsu, u kombinaciji s ostalim kubanskim plesovima poput kubanske rumbe i mamba.

Također najavljujemo i slijedeće izvedbe: Kik Melone - plesna predstava "Karusel", Žak Valenta i Marko Kalc - "Vježbanje utopije", Ognjen Vučinić i Aleksandra Mišić - "Randevu", Mladen Moritz i Feel Da Panick- "break dance", Liberdance - "Session za jednog Stand up plesača", Patricia Apergi- "Dopa" te izvedbe učenica škole Ane Maletić.

Posebna ponuda za polaznike tečajeva Zagrebačkog plesnog centra: popust na cijene ulaznica! Za sve informacije molimo Vas da nas kontaktirate na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas posjetite radnim danom u Ilici 10 (ured 27, 2.kat) od 10:00-19:00 h.

Projekt financiraju: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Ured za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba, Program Kultura 2007.-2013., te British Council.


fullhouse bc eu eu gda from Full House Promotion on Vimeo.

embed video plugin powered by Union Development