Razgovor s Anitom Mathieu

subota, 28. siječnja 2012., 11:30h
Razgovor s Anitom Mathieu, umjetničkom direktoricom prestižnog međunarodnog plesnog festivala 'Rencontres Choregraphiques Internationales Seine Saint Denis'

'Hrvatski institut za pokret i ples' poziva zainteresirane plesne umjetnike na susret uz kavu s Anitom Mathieu, umjetničkom direktoricom i izbornikom prestižnog međunarodnog plesnog festivala 'Rencontres Choregraphiques Internationales Seine Saint Denis' (popularno zvanog Bagnolet). Druženje će se održati u subotu 28. siječnja, s početkom u 11:30 h do 13:00 h u Zagrebačkom plesnom centru.

Ovaj susret prilika je razmjene mišljenja ideje o situaciji u plesu općenito, te upoznavanja načina na koji Anita bira predstave te prati umjetnike. Također, moći ćete porazgovarati o situaciji na hrvatskoj / zagrebačkoj plesnoj sceni.

Molimo da potvrdite svoj dolazak kako bismo mogli organizirati što ugodniji ambijent i dovoljno kava/ čajeva...Svoj dolazak molimo potvrdite na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno do petka 27. siječnja u 14 h.