Poziv na audiciju: MJ The Unique Summer Tour Croatia Selections 2014

Renomirani kalifornijski koreograf Marcus Jackson umjetničkog imena MJ The Unique, u potrazi je za samostalnim plesačima ili plesnim skupinama na području južne i istočne Europe.

Ovo je jedinstvena prilika za mlade plesače da se predstave, steknu iskustvo i moguće zaposlenje.
Prihvaćaju se sve razine znanja, od plesača s iskustvom do početnika. MJ je osobito fokusiran na osobnu motivaciju i snažnu želju za postizanjem ciljeva uz ljubav prema plesu i pjevanju. Iskustvo nije potrebno- svatko dobrodošao! Nemojte se uplašiti naziva 'audicija'. Gledajte na ovu audiciju kao priliku za velike mogućnosti u budućnosti! Budite spremni na znoj i puno zabave!Zahtjevi su sljedeći:

  • morate imati najmanje 17 godina
  • ljubav prema plesu
  • dobra fizička forma
  • raspoloživost za putovanja
  • raznoliko iskustvo javnog nastupa (nije nužno, ali se preferira)
  • dobre improvizacijske vještine
  • sposobnost učenja i reproduciranja koreografije
  • timski rad
  • sposobnost nastupanja od osam do deset puta tjedno
  • ne bojite se visine

Napomena: ne tražimo imitatore slavnih.

Plesne skupine trebale bi pripremiti točku u trajanju od maksimalno 3 minute.
O ugovorima, plaćanjima i rasporedu treniranja raspravit će se nakon audicije.
Audicija je koncipirana na sljedeći način: kroz urbane plesne treninge radit će se na treningu, koreografiji, mentalnom treningu i testu osobnosti.

Radit će se tijekom 2 dana po 3 sata ''workshopa'' u subotu i nedjelju 5. i 6.4. od 15:00-18:00 h u Zagrebačkom plesnom centru (Ilica 10).
Radni jezik je engleski!

Kotizacija: 150 kn za oba dana
Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 31.3. u 17 h.

Za dodatna pitanja molimo kontaktirajte nas (na engleskom jeziku) na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Keep Loving Performing Arts
( KLPA ) profesionalna je organizacija za ples i pjevanje sa sjedištem u Nizozemskoj i Belgiji. Bavi se produkcijama visoke kvalitete u suradnji sa profesionalnim i amaterskim plesačima i pjevačima iz cijelog svijeta.

Marcus Jackson glavni je koreograf i menadžer brojnih umjetnika unutar organizacije KLPA.
Marcus Jackson – MJ The Unique nastupao je i radio kao plesač / koreograf sa brojnim zvijezdama poput Black Eyed Peas, Janet Jackson, Usher, The Temptations, Sisqo, R. Kelly, Alicia Keys, Gwen Stefani, Will Smith, Carlos Santana, Boys II Men, Ginuwine, Xzibit, Lil Zane, Ziggi, Ja Rule, Ryan Shaw, Eva Simons. Također je radio sa koreografima koji su surađivali na sljedećim filmovima i TV kanalima: MTV, VH1, Step Up 2, Save The Last Dance te mnogi drugi.

Više o organizaciji Keep Loving Performing Arts ( KLPA ) na: http://www.klpa.eu/

Verzija na engleskom na: https://www.facebook.com/events/711044832251753/?source=1