1.2.2015. | 16:00-17:30

Class u trajanju od sat i pol otvorenog je tipa te su pozvani svi koji su zainteresirani probati nešto novo ili nadograditi znanje. Sat je otvoren za sve dobne skupine sa ili bez predznanja.
Upoznat ćete ključne plesne elemente, ali i pobliže upoznati dinamičnu hip-hop kulturu.

Počet ćemo s usvajanjem osnovih koraka, razvijanjem samopouzdanja, osjećaja za glazbu te kretati prema zahtjevnijim elementima. Pred kraj sata radit će se ponavljanje naučenih koraka kroz njihovu kombinaciju. Prepustite se vlastitoj kreativnost i improvizirajte, zabavite se, naučite osnove hip hopa i varijacije na iste korake.

Od dodatne opreme ponesite dobru volju!


O voditelju

Anis Habibović plesom se bavi od 2005. godine, na području hip hopa. Od tad je plesao u plesnim studijima 'Don Kolarek bboy akademija', i 'Hip Hop House'. Svoje znanje proširuje radionicama raznih koreografa, a imao je prilike i sudjelovati na mnogim battlovima što je uvelike utjecalo na njegov razvoj. Smatra da prilike za battle nikad dosta -''Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo.''

Sudjelovanjem su osvojene mnogobrojne nagrade, neke od njih su: Battle Time (1vs1 hip hop) – 4. mjesto; KLC Most Wanted (2vs2 hip hop) – 3. mjesto; Southside Jam (2vs2 hip hop) – 2. mjesto; Dan D (1vs1 hip hop) – 1. mjesto; Hip-Hop Challenge (1vs1 hip hop) – 2. mjesto,Magnificent seven(2 na 2 i seven to smoke) 1.mjesto , ShoutgunVOL2 (2na2)1.mjesto, te mnoga druga.

Posvećuje se učenju novog stila koji nije toliko poznat na području Hrvatske - krump, te 2011.godine započinje s kontinuiranim vođenjem radionica u Zagrebu, ali i šire. Prijavom na audiciji, 2012. godine dobiva ulogu u plesno-glumačkoj predstavi 'Ništa nije krivo' Aleksandre Mišić i Ognjena Vučinića, koja se prikazivala sa odličnim komentarima kritičara i gledatelja. 2013. godine započinje s novim projektom te sudjeluje u modernoj predstavi 'Cooling Down Signs' koreografkinje Vanie Gale. Sudjelovanje u predstavi mu omogućuje put u London gdje proširuje svoje plesno iskustvo i znanje. Nastupao je u kao plesač u TV showu "Tvoje lice zvuči poznato", te sudjeluje u predstavi "Writing poems" plesnog kolektiva Brutala. Trenutno radi kao trener i koreograf u Zagrebačkom plesnom centru.