Kotizacija:
300 kn - redovna cijena
200 kn - članovi Hrvatskog instituta za pokret i ples / polaznici edukativnog programa Zagrebačkog plesnog centra
150 kn - za profesionalne plesače i koreografe članove UPUH-a i PULSa.
Slobodan ulaz za aktualne umjetnike u rezidenciji u Zagrebačkom plesnom centru, uz deposit koji će vam se vratiti!

POSEBNA PONUDA!
Svi polaznici radionice Thierry Smitsa ostvaruju 50% popusta na radionicu Didiera Thérona!

Prijave do 18.11. u 17h na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Maksimalan broj polaznika je 25.
20.11.2014. | 10-14h 21.11.2014. | 10-16h

Radionicu vode Didier Théron i Thomas Guggi.

Povodom gostovanja Compagnie Didier Théron u Zagrebu, s predstavom “14” koja će se održati 19.11. u DK Gavella, skupina će također održati i koreografski masterclass u Zagrebačkom plesnom centru.

Masterclass će uz Didiera Thérona voditi i Thomas Guggi, njemački koreograf i umjetnički direktor koji je s Didierom Théronom surađivao na predstavi ''14''.

Na masterclassu koji je isključivo plesačko-koreografski, plesači će istraživati pokrete na temelju koreografije za predstavu 14.

Didier Théron je međunarodno afirmirani francuski koreograf koji se Zagrebačkoj publici prvi puta vrlo uspješno predstavio predstavama Boléro Les Hommes i Autoportret Raskoljnikovtijekom festivala Tjedan suvremenog plesa 2012. godine.

U studenom 2014. postavlja predstavu “14”, koja će u sklopu europske turneje gostovati i u Zagrebu, uz potporu Francuskog instituta i Goethe Instituta.
Ovo djelo predstavlja koreografski osvrt, svojevrsni memoar, na teme vezane uz 1914., godinu i asocirane uz 1. Svjetski rat te utjecaje koji su opipljivo prisutni u svijetu danas.