Kotizacija:
300 kn - redovna cijena
200 kn - članovi Hrvatskog instituta za pokret i ples / polaznici edukativnog programa Zagrebačkog plesnog centra
150 kn - za profesionalne plesače i koreografe članove UPUH-a i PULSa.

POSEBNA PONUDA!
Svi polaznici radionice Thierry Smitsa ostvaruju 50% popusta na radionicu Didiera Thérona!

Prijave i informacije:
do petka 7.11. na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
10-12.11.2014. | 11:00-15:00

Uoči Zagrebačkog gostovanja Compagnie Thor predstavom Cocktails, renomirani belgijski koreograf Thierry Smits održat će seriju koreografskih majstorskih radionica za profesionalne plesače, koreografe: 10., 11. i 12. studenog u Zagrebačkom plesnom centru u Ilici 10.

Thierry će ponuditi komade materijala i zatražiti od plesača da ih transformiraju. Od te točke nadalje dat će im alate za izgradnju kratkih kompozicija u kojima se isprepliću poimanja prostora i ritma.

Na masterclassu može sudjelovati maksimalno 15 osoba; svaki termin traje 5 sati s kratkom pauzom.

Majstorsku koreografsku radionicu organizira Hrvatski institut za pokret i ples u sklopu gostovanja Thierryja Smitsa i njegove skupine Thor u Zagrebačkom plesnom centru a ima za cilj potaknuti koreografski dijalog sa sudionicima, upoznati sudionike s radnim principima ovog međunarodno afirmiranog i višestruko nagrađivanog koreografa.

Thierry Smits je svoju karijeru izuzetnog plesača vrlo brzo pretočio u karijeru koreografa osebujnog bogatog vokabulara koji se temelji dubokom poznavanju i propitkivanju mogućnosti tjelesne i plesne ekspresije, kroz istančani smisao i refleksiju društveno aktualnih tema te kroz dijalog s drugim umjetničkim disciplinama.