2.6.2013. | 11-14h

Za vrijeme boravka u Zagrebu povodom 30. Tjedna suvremenog plesa, Julie Dossavi održat će plesnu radionicu kojom će sudionike upoznati sa svojim načinom rada, utemeljenim na tradicijama afričkih plesnih stilova. Radionica je pogodna za sve uzraste, od 15 godina nadalje.
 
Julie Dossavi, porijeklom iz Benina, pohađala je suvremeni ples pri UEREPS u Parizu. Plesala je za koreografe: Jean-François Duroure, Philippe Decouflé, Salia ni Seydou, Kettly Noël, Gérard Gourdot, Kader Attou... sudjelovala je u glazbenim spotovima, TV prijenosima te koreografirala i modne revije (Angelique Kidjo, Yannick Noah, Marc Ribot, Jean-Paul Gaultier...). Drži plesne radionice po cijelom svijetu. (Cairo Opera, Marocco, Cameroon, UK, USA, Central Africa ...).

Julie gostuje na 30. Tjednu suvremenog plesa 3. i 4. lipnja predstavom Cross & Share, u Zagrebačkom plesnom centru.

Redovna cijena radionice je 75kn.
S popustom: 50kn
(za članove i suradnike HIPP/ZPC-a, UPUHA, UUPa i Škole za ritmiku i ples Ane Maletić)

Prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." href="mailto:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." mce_' + path + '\'' + prefix + ':' + addy16236 + '\' target="_self">'+addy_text16236+'<\/a>'; //-->