An advanced 5 Rhythms Intensive – Mirrors level

9., 10., 11. & 12.5.2013. | 11:00-16:30 h

voditelj: Alain Allard
asistentica: Sarah Pitchford (Velika Britanija)

Ova radionica, temeljena na svim razinama teorije 5 ritmova, stvara pažljivo strukturirani prostor kako bismo s odgovornošću otkrili i svjedočili nekim od svakodnevnih navika kako se osjećamo, kako utječemo jedni na druge, te o pričama koje sami sa sobom vodimo svojim poznatim unutarnjim glasom.
Ukorijenjeni u fizički pokret te potaknuti potencijalom našeg životnog iskustva, kreativno istražujemo načine na koje se energija emocija i misli prirodno pokreće kroz naše tijelo.

Neverbalno i dinamičko izražavanje emocija prirodno je životu poput disanja, no mi obično zadržavamo dah, zamrzavamo naše tijelo i potiskujemo naše osjećaje. Još u dječjoj dobi razvijamo osobnu obranu, a time i zaustavljamo protok životne energije koji gotovo da i ne čujemo. 

Kosti, dah i mišići duboko su spremište našeg životnog putovanja koje uvelike otkriva tko smo, odakle dolazimo, čemu težimo, čega se bojimo, te što moramo dati. Proces “Open Floor” putem pokreta na brojne ritmove omogućuje nam  da kao grupa otpustimo, vratimo, te preispitamo svoj odnos sa svakodnevnim životom.
Ova radionica zajednička je meditacija u kojoj sudionici odgovorno svjedoče, podržavaju i dijele jedni s drugima procese povezivanja, priznanja i prihvaćanja.

'Open Floor' razdijeljen je na 2 dana tzv.  ''Mirror’s hours'' te 2 dana tzv. ''Heartbeat’s hours''.

Alain Allard je psihoterapeut i jedan od voditelja programa ''Moves Into Consciousness''. Bio je student Gabrielle Roth tijekom 20 godina, a posljednjih 14 godina podučava 5 Ritmova na međunarodnoj razini.

Više informacija na: Article about 5 Rhythms and Open Floor by Alain Allard
Preduvjeti: znanje engleskog jezika te minimalno 30 odrađenih sati radionice 5 ritmova koje ste prethodno pohađali
Informacije i rezervacije na: Silvija, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., +385 91 565 8084