PARTICIPACIJA
(Odnosi se na radionice koje će u travnju držati pedagozi: Michèle Swennen, Joanne Leighton i Benjamin Bac.)

Pojedinačna radionica:
300 kn (250 kn za članove HIPP-a i rezidentne umjetnike),

2 radionice:  
500kn (475kn za članove HIPP-a i rezidentne umjetnike),

Sve 3 radionice:
ukupna cijena  650 (600kn za članove HIPP-a i rezidentne umjetnike).   

Prijave u tijeku na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Broj sudionika je ograničen! 
16-20.4.2016. 10:00-11:30h

 

U Zagrebu će se u okviru programa profesionalnog usavršavanja Strukturirane Prakse održati serija radionica i otvorenih satova namijenjenih profesionalnim plesačima u razdoblju od 02. do 20. travnja 2016. godine.

Benjamin Bac, plesni je umjetnik koji ostvaruje uspješnu plesačku karijeru u baletnim kompanijama kao i kroz rad sa suvremenim plesnim grupama i koreografima. . Uzlazna međunarodna karijera započela je nakon završene plesne škole Ecole Municipale u francuskom gradu Clermont-Ferrand , i studija plesa na konzervatoriju u Rochelle (Concervatoire de La Rochelle). Neko je vrijeme plesao za francusku koreografkinju Régine Chopinot a potom se pridružio centru Centre Chorégraphique National de Nantes Claude Brumachon / Benjamin Lamarche nakon čega slijeda angažman u trupi le Ballet du Nord - Centre Chorégraphique National de Roubaix kojim upravlja Maryse Delente.
Slijedi suradnja sa belgijskim koreografom Frédéric Flamand i plesnom kompanijom Charleroi danse, te sa Ballet National iz Marseilla gdje pleše u status solista. Trenutno je asistent Thierry Smitsa i pleše za Compagnie Thor u Brusselsu.

Benjamin Bac poznat je i zagrebačkoj publici iz predstave FIVE MINUTES OF FALSE GLORY Zagrebačkog plesnog ansambla u koreografiji Sahar Azimija.