Obavezne su prijave na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena:

Dva dana: 300 kuna
(280 kuna za HIPP članove)

Jedan dan: 200 kuna
(180 kuna za HIPP članove)

Jam: 40 kuna
(*30 kn za polaznike radionice)
16-17.4.2016. | 13:00-16:00 h

Voditeljice: Una Vizek i Iva Hladnik

Na radionici ćemo se baviti naprednim vještinama kontakt improvizacije.
S jedne strane posvetit ćemo se fleksibilnosti i mekoći tijela, te spremnosti na nepredviđene situacije, a s druge strane na osluškivanje partnera i razvijanje zajedničke mobilnosti i bogatstva u zajedničkom plesu.
Tehnike će se svoditi na razumijevanje mehanizama tijela, praćenje partnerovog centra, odnosa davanja/primanja težine, mobilnosti under-dancer-a (primatelja težine) i korištenja zajedničkog momenta sile dva tijela.
Spremnost tijela na različite situacije daje nam slobodu improvizacije i otklanja strah od nepoznatih situacija, dok osluškivanje partnerovog kretanja i zajedničkog momenta sile upravo omogućuje stvaranje tih nepoznatih situacija koje onda doprinose bogatstvu, razigranosti i punini zajedničkog plesa i iskustva kontakt improvizacije.

Radionica je zamišljena kao zabavno i bogato plesno iskustvo, potiče kreativnost u plesu i rad na improvizaciji te je namjenjena naprednim plesačima koji već posjeduju osnovne vještine kontakt improvizacije.

17.4.2016. | 16:00-18:00 h

CONTACT IMPRO JAM
Contact Impro Jam je prilika da se muzičari i plesači sretnu i zajedno poigraju.
Plesačima se pruža mogućnost da iskušaju novostečene vještine te da zajedno s muzičarima istraže nove oblike interakcije.
Jam je otvoren za sve bez obzira na prethodno znanje/iskustvo.